Thoralf igen

Jag fick en kommentar på mitt inlägg om Thoralf.  Det är Pelle som tänkt till ordentligt. Bakgrunden är att jag nominerat mr T till veckans skitstövel. Här kommer reaktionen från Pelle…

”Ta och nominera dig själv nästa gång.. asswipe”

Det var nyanserat och bra.  Jag ser det framför mig, Pelle sitter där framför datorn, med sina lite för tätsittande ögon. ”Duuh, vad ska jag skriva för begåvad och insiktsfull kommentar till det här inlägget,  jag vet ju att outbildade, och personer med låg IQ, är överrepresenterade i rasistbranschen  – hmm.. Jag måste försöka komma på något riktigt riktigt smart – vänta nu kommer det!!!! Ta och nominera dig själv nästa gång.. asswipe!!! HA! Där fick han…”

Ja Pelle, där fick jag…

~ av nisseland på mars 20, 2009.

6 svar to “Thoralf igen”

  1. hahaha, klockrent! 🙂

  2. HAHAHA

  3. På riktigt? Thoralf har en vapendragare, hjälp han måste ju vara om möjligt ännu dummare.

  4. shhh säg inte att dom e dumma De kan känna sig kränkta. Det vore illa om vi kränte våra rasister. Tror det är olagligt till å med

  5. Fy fan vilken kul humor!

  6. Än en gång inser jag varför jag inte har något till övers för svensk vänster. Thoralf skriver ofta ganska faktaspäckade texter.

    Sådana bör kritiseras på seriöst sätt, dvs med faktaspäckade motargument och logik. Gärna också en förnäm bild av hur man vill att Sverige ska se ut på lite längre sikt. T ex de praktiska fördelarna med att etniska svenskar är minoritet i sitt land (vilket vi blir inom lite mer än en generation om nuvarande politik fortsätter).

    Istället har vi bloggar som din. Du imponerar inte med din argumentation precis. Dina texter håller ren s-infostandard av värsta sort http://s-info.se/page/blogg.asp?id=1769&blogg=31048. Snälla, kom med sakargument. Jag vet att du kan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: